Effectieve aanpak van verzuim- en re-integratietraject

Elke zieke werknemer wil dolgraag weer aan de slag, liever vandaag dan morgen. Althans, volgens de Wet Verbetering Poortwachter. Uw werknemer heeft immers een arbeidscontract getekend. Dus doet hij of zij er alles aan om weer te kunnen werken. Toch? Helaas is de praktijk anders. De wet mag dan om een actieve houding vragen. Maar binnen veel organisaties betekent ziek melden afwachten. Zo’n passief verzuim- en re-integratietraject kost de werkgever tijd en dus geld. Met RegiePoort pakt u het anders aan. Actiever. En daardoor effectiever.

Ontzorging van re-integratie bij ziekte

Ook om andere redenen duurt het verzuim- en re integratietraject vaak lang. Niet elke werkgever heeft nu eenmaal alle benodigde kennis paraat. Bijvoorbeeld van verzuimbegeleiding, re-integratie, arbeidsmobiliteit en de Wet Poortwachter. RegiePoort biedt de oplossing. Zodra uw medewerker zich afmeldt in het systeem, start een strikt meld- en monitoringprotocol. En op vaste momenten worden diverse acties voor u ondernomen volgens de Wet Poortwachter. Met RegiePoort houdt u greep op uw verzuim- en re-integratietraject. En op uw wettelijke verplichtingen. Bovendien krijgt u voortdurend advies. Zo weet u zeker dat u geen subsidies en fiscale voordelen misloopt.

Effectieve informatievoorziening

Onderdeel van RegiePoort is tevens kennisoverdracht over de Wet Poortwachter aan werkgever én werknemer. Beide partijen beschikken hierdoor over dezelfde heldere en begrijpelijke informatie. Dit komt de re-integratie ten goede.

Meer over effectiviteit van uw verzuim- en re-integratietraject:

Uw werknemer actief betrokken

Strikt meld- en monitoringprotocol